Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Меню
Наша адреса: м. Хмельницький , вул. Толстого,12
м. Хмельницький , вул. Толстого,12
Телефони: 067 383-47-34
067 383-47-34 Замовити дзвінок

Як правильно вибрати диски на автомобіль (Частина ІІ)

Як правильно вибрати диски на автомобіль (Частина ІІ)

Шинний сервіс, шиномонтаж RECRAFT

Як правильно вибрати диски на автомобіль (Частина ІІ)

Продовжуючи тему вибору дисків для автомобіля слід не забуватись про вибір дисків для конкретної марки авто. Адже саме експлуатаційні характеристики вашого автомобіля допоможуть краще зрозуміти, які саме диски вам слід встановити на авто. Основним матеріалом з якого виготовляються більшість дисків ж сплави алюмінію та магнію, тому не дивно, що ковані алюмінієві та ковані магнієві є найкращими міцними й невеликими по масі дисками.

Незалежно від того, якої марки ваш автомобіль, правильність вибору диска слід враховувати за такими параметрами:
— тип диска
— діаметер монтажу
— кількість та діаметр кріплень
— виліт диска
— діаметер центрального отвору
— форма кріплення
— присутність спеціальних хампів

В ході процесу маркування диску на нього наносяться спеціальні дані, такі як знак якості виробництва, дата виготовлення, номер плавки, показники навантаження, знак органу, який виконував перевірку диска ну і власне сам розмір.

Не забувайте, що основним призначенням дисків для авто є не їх декор, а саме безпека поїздки, тому звертайте увагу більше не на стиль, а на якість. Вибираючи диск, орієнтуйтеся на рекомендацію автовиробника та показники якості виробу.

Якщо ви бажаєте придбати чи поміняти диски звертайтесь до нас у RECRAFT. У нас широкий вибір дисків, а наші спеціалісти швидко та якісно поміняють їх на вашому автомобілі.
Коментарі